
">
Japansk Torg i Oslo sentrum
Obento
Bernt Ankers gate 4, 0183 Oslo. Tlf: 46862369
Copyright © 2014 Obento · All Rights reserved · Org Nr: 955 265 939
Kjøkkenredskaper
Før
Sashimi kniv (Yikifuji 雪藤)
24cm - 2900,-
Yanagiba (white steel/白鋼)
Etter
Sashimi kniv (Samon 佐文)
(Blue steel/青鋼)
24cm - 3200,- uten slire
24cm - 4800,- med slire
Sashimi kniv (Tojiro 藤次郎)
Yanagiba
(Swedish steel/molybdenum,vanadium.)
24cm - 2400,-
Benriner Cook Help
699,-
Toishi
Shiage,Fin No.4000,Silver arrow
860,-
Toishi
Med. #1200
590.-
Toishi
W.stone #220 og1000
690,-
Toishi (keramik)
#1000+#3000, #400+#1000
1780,- 1590,-
Tsumakirikun
1350,-
Deba kniv (Yikifuji 雪藤)
(White 2.steel/白鋼、鉄)
16,5cm - 1800,-
Shintsumasan
Katsura, tsuma
3900,-
Etter
Før
Sliping av kniv
Tojiro Pro (三徳包丁)
Santoku kniv (Tojiro 藤次郎)
(Kobolt og molybden vanadium stål )
2490,-
Før
Etter
Kniv Ho-cho
Før
Etter
UTSOLGT
Tojiro Pro (菜切り包丁)
Nakiri kniv (Tojiro 藤次郎)
(Kobolt og molybden vanadium stål )
2490,-
Katsura muki
Peel S
3980,-
slicer
799,-
UTSOLGT
Iwatani Gaskoker ZA-8M
889,-
Japanske Matvarer. Japansk Mat(Takeaway).
Åpningstider i 2022
Man.-lørdag 10:00-18:00
Søndag stengt