Ingredienser:
Surimi (fisk (Nemipterus App.), sukker, emulgatorer: E450, E451 og E452, eggehvitepulver (egg)), vann, modifisert stivelse, sukker, salt, soyaprotein, soyabønneolje, smaksforsterker: E621, eggehvite Pulver (egg), krydder i Mirin-stil (glukosesirup, vann, surhetsregulerende midler: E260 og E270, gjærekstrakt, farge: E150c), smakstilsetning, smaksforsterker: E635, fargestoffblanding (farge: E120, fargepreparat).
Kamaboko ,Aka160g, Kibun
Sesongvare!!Denne varen sendes ukjølt med vanlig post.96,00 kr
En smakfull fiskekake til flere retter.
For ekstra autentisitet til din japanske matlaging, er alt du trenger denne røde fiskekaken av kamaboko. Brukt i røre frites, hotpots, og til og med som topping for ramen, vil du finne mange bruksområder for denne deilige japanske spesialiteten. Laget av presset hvit fisk, og deretter dampet for å holde formen, kan fiskekaker komme i 2 farger, den mest populære er denne knallrøde varianten.