Ingredienser og allergener
Sukker, hvetemel, vann, tørket eggepulver. Maltitoler E965, fuktighetsbevarende middel, vegetabilske oljer (raps, mais), adzukibønner, maissirup, sorbitoler E420 fuktighetsbevarende middel, emulgatorer (propan-1,2-diolestere av fettsyrer, E477 emulgator, lecitiner E322 emulgatorer av melkesyre, emulgatorer av melkesyre). og diglyserider av fettsyrer, E472b Emulgator), Hevemidler (Natriumkarbonater E500 Hevemiddel Difosfater E450 Hevemiddel, Glukono-delta-lakton E575 Hevemiddel, Kalsiumfosfater E341 Hevemiddel, E341 Hevemiddel, Kaliumtartraiser, Kaliumtartrais3 av fettsyrer, E470a Hevemiddel, Melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, E472b Hevemiddel, Maisstivelse), Smakstoffer, Dekstrin, Melkeprotein, Salt
Dorayaki, 318g(6p), Marukyo
169,00 kr
Luftig og fylt med den søte smaken av tykk rød bønnepasta. Disse fantastisk luftige, individuelt innpakkede dorayaki-kakene består av en kake i castella-stil på utsiden, og et deilig fuktig, litt seigt senter av tsubuan, eller tykk rød bønnepasta. Nyt disse kakene som en del av et hovedmåltid, eller til og med som en rask dessert. Hvis du har en søt tann, kan du utforske vårt utvalg av japanske desserter på nettet også.